Tentang Saya

Mulai 6 Juli 2007 memasuki ranah blog dunia. Saat memulai masih berstatus mahasiswa ITB program studi teknik elektro spesialisasi teknik komputer. Jannah-occupant wannabe, Good Husband and Father wannabe, Research-Engineer wannabe, and Dorama-reviewer wannabe. Mohon petunjuknya kk, awa masih cupu nih. Yoroshiku Onegaishimasu. Please give me your guidance.

Advertisements

5 Responses to Tentang Saya

  1. Ade Bayu says:

    Ridwan.. mampir ya…

  2. Sukrawan says:

    Halo ridwan…hehehe baru bisa mampir nih…tau gak napa??! Biasa kalo lo pake email ARC pasti masuk SPAM!!! Kalo gw gak liat comments spam gw pasti gak bakal ketemu comment lo!!! comment lo gw pungut dari tong sampah gw…hahahahha

  3. Randy says:

    Tega banget Sukrawan, comment lo masuk tong sampahnya.. ;p

  4. chaidir says:

    awak sekarang di Telkom Makassar nih. mo gantiin ga? gw pengen ke jakarta nih ๐Ÿ˜€

  5. Mr. Tampan says:

    ใ“ใ‚“ใซใกใฏใƒชใƒ…ใ‚ขใƒณๅ…ˆ็”Ÿใ€ใŠๅ…ƒๆฐ—ใงใ™ใ‹๏ผŸ
    ่กŒใฃใŸใ“ใจใœใ‚“ใœใ‚“ๅˆ†ใ‹ใ‚Šใพใ›ใ‚“ใ€‚ๅ…ˆ็”Ÿใฎ่จ€่‘‰ใฏไฝ•ใงใ™ใ‹๏ผŸๅ…ˆ็”Ÿใฏๆ—ฅๆœฌ่ชžใŒไธŠๆ‰‹ใ„ใงใ™ใญใ€‚
    ไปŠใ€ๆ—ฅๆœฌ่ชžใฎ่จ˜ไบ‹ใ‚’่ชญใ‚€ใ“ใจใŒใงใใพใ™ใŒใ€่ชญใ‚“ใ ๅพŒ้ ญ็—›ใŒใ™ใ‚‹ใ“ใจใŒๅคšใ„ใงใ™ใ€‚ใ€ŒI often get ้ ญ็—›ใ€ใ€‚ใ ใ‹ใ‚‰ใ€ๅƒ•ใฎ้ ญใŒใ‚ฏใƒฉใ‚ฏใƒฉใ€‚ใงใ‚‚ใ€ใ‚ฏใƒฉใ‚ฏใƒฉใฏไบ€ใงใฏใ‚ใ‚Šใพใ›ใ‚“ใ€‚
    ๆ•™ใˆใฆไธ‹ใ•ใ„๏ผ
    ใŠ้ก˜ใ„ใ—ใพใ™๏ผ
    ใŠ้ก˜ใ„ใ—ใพใ™๏ผ
    ใŠ้ก˜ใ„ใ—ใพใ™๏ผ

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: